fredag 13. mai 2011

Facebook kontoen er deaktivert.

Vel, nu har Facebook besluttet at min facebook- konto er deaktivert. Dette for andre gang. Første gang endret jeg mailadresse, for derefter å starte facebook-verden påny!

Det vil seg visst ikke. Vi lever i en verden der slikt ikke lenger skal være tillatt. Det var meningen at Adolf Vind Bircheland skulle være et friminutt, et avkoblingssted for den som ville. Hvem som stod bak Adolf Vind Bircheland var for meg ikke viktig, for det er jo meg!!!. Om noen har rapportert kontoen som uriktig, eller om Sukkerberget har kommet så lang på sin liste at han ville stenge profilen vites ikke. Jeg kommer ikke til å starte ny facebook profil i Adolf Vind Bircheland sitt navn.

Hva som videre vil skje med dette vet jeg endnu ikke da jeg ikke har fått fordøyet det hele. Hensikten med Adolf Vind Bircheland har alltid vært god. Muligens vil jeg fortsette med litt blogging, muligens vil hele min oppmerksomhet gå til prosjektet jeg har gående. Kanskje det er likeså greit det?

Verden snurrer rundt som før, det blir kanskje litt meget for enkelte? Jeg retter herved litt opmerksomhet til de som har bidratt til å få kontoen stengt. Håper dere er fornøyde nå. I de blindes land er den enøyde klovn, glem ikke det!


En ting er imidlertid skråsikkert. Det skal mye mer enn et Sukkerberg til for å ta humøret fra meg.

LEV.

onsdag 11. mai 2011

Secret Garden - Once in a Red Moon



Denne er bare så innholdsrik og vakker.

tirsdag 10. mai 2011

Et photografi, taler der andre tier!

det er alltid viktig at bevare sindets munterhed og det gode humør. Bildets to sjarmører har besørget underholdning mer enn de fledste. De av bloggens lesere som ikke kjenner disse to har mye glede i vente.

Jeg minnes med smil et møte med en af de to herre på Eikunda i sin tid. " Jøsses, leve du ennå?", jo jeg måtte erkjenne at det gjorde jeg....

Ha en underholdende dag med to av Norges herligste, helt sikkert..

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..