mandag 22. mars 2010

Visit Vind Bircheland i Fergebyen.


av Adolf Vind Bircheland

Stemningen i herværende redaksjon er tilnærmet euforisk efter de sidste dagers nyheder. Fred Olsen Lines har besluttet å gjeninntre i trafikken mellom Norge og Danmark. Det letes efter en passende fergeterminal der er ledig. Det ryktes at administrasjonen i "fantabyen" Arendal er i heftige og begeistrede møter med representanter fra Christianiarederiet. Det bekreftes fra solid hold at Orfører Junior ikke har hatt blund på øyet på tredje døgnet nu. En herværende sykkelreparateur og hobbyentusiast har nærmest eksplodert i en lokalpatriotorgasme på høyde med den flotteste supenovaeksplosjon.

Det klinger i havnekassens bøsse, og på Hauen Camping, og søndre Egerø er ikke en flaggstang tom. Det vil bli fattet en snarlig beslutning om fergedrift, forhåpentligvis fra Egersund. Det viser seg at årsaken til den dreiende fergevind er vår redaksjons tildeling af den høyt rangerede KUPP prisen der blev utdelt i Gvarv i helgen. Dette tilkommer de fremste av de skrivende i forbindelse med dyptpløyende innsats mot uegenyttig frembæring av nytt for almuen. Den kjente romforsker Tom Tandberg er foregangsmand i KUPP foreningen. Han utdelte prisen til vår redaksjonsformand, og en ovasjon af klappsalver og begeistrede tilrob følgdes.

Nu sies det at den ideelle stiftelse "Besøg Beiarlunden" er lagt ned med umiddelbar kraft. Samtidig kaster dagen lys over det nye, og mer sexy "Visit Vind Bircheland".

Den selvoppnevnte Kjheld Slagmark blev overraskende trukket ut af hatten som formand. Nu er jobben igang frem imot sommer og sol. Lad oss i begeistringens rus gjøre som den berømte Sexolog Langfeldht af Egersund og hylle den kultur og medisin der ligger i en god kopp "Gammel Dansk".

Visit Vind Bircheland.

mandag 15. mars 2010

I kveld skjer det..


av Adolf Vind Bircheland

Iaften skjer den store omveltningen. Planetene inntar en god posisjon, og vil virke positivt inn på menneskeheten. Dersom du er heldig og har et korrekt vinklet utsiktspunkt fra ditt hi, vil du se den tynne månesigden i løpet av de nærmeste timer.

Ved 22 tiden i aften er månen i ny. Det er selveste vårmåneden som åpenbarer seg og brer sin sterke energi til den som tar imot. Med Marsmåneden starter alt påny, vinteren må slippe taket og solen kjennes som den varmekilde den er. Uten sol, intet liv.

Adolf Vind Bircheland begynner å komme i olympisk skriveform. Men her stresser redaksjonen ikke. Intet er som en ide, hvis tid er inne.

Pax et bonum

torsdag 11. mars 2010

Et friskt penneslag er ikke at forakte..



av Adolf Vind Bircheland

Som ivrig læser af Dalernes Tidende finner jeg den nye redaktør, Herr Stormark, meget begavet. Svært få har stått opp for dette så friske pust inn i det etablerte Dalane. Jeg vil med dette uttrykke en viss begeistring overfor Herr Stormarks absolutte og uselviske engasjement. La det være hevet over enhver tvivl at slike avismænd ville ha berget den synkende papiravisskuta. Avisene er blitt alt for snille, og tør ikke lenger utfordre samfunnsinstitusjoner og påpeke rett og urett.

Herr Stormark har utvist "Brumlebassens" kunst, og vekket og skremt folk både her og der. Hva som blir utfallet av den brennhete saken er ikke godt at si. en ting er utvivlsomt, det at "Bygdedyret" virkelig er i sin bedste alder er hevet over alle tvivler.

Hvis man ikke vil begå feil, ja så gjør intet. Herr Stormark velger det motsatte. Han vil gjøre mye, og den som gjør, gjør av og til en feil.

Adolf Vind Bircheland liker den friskhet Herr Stormark representerer. Meget synd at han ikke ville bekrefte mitt web-vennskabs forespørgsel.

Det blir en het vår!

torsdag 4. mars 2010

Horoskopet


av Adolf Vind Bircheland

Som uteksaminert godkjent kaffegrutspåer har jeg nyttet de mørke måneder vel. Her har jeg ikke ligget på noen som helst form for hvileskjær. Jeg har deltatt på flere helgesamlinger i Konges by i temaet "Horoskopets inntreden i den kollektive bevissthet 2012" Et umåtelig interessant tema. Faktisk med en treffsikkerhet som forskrekker!

Jeg kan love mye interessant stoff fremover. For tiden er jeg meget beheftet med kollokviegrupper om emnet. Du kan gjerne si at vi utvikler en felles spisskompetanse. Det har vist seg at betydelig stillingsmakt er noe som kan benyttes til kvantesprang i ulike retninger. I likhet med minister Giske har vi invitert Krompen til vårt noe uformelle fora. han vil sikkert kunne bidra med mye "positivt".

Forøvrig jobber hjernen med manuskriptet til Adolf Vind Birchelands første bok. Jeg renner over av lyst til å komme med smakebiter fra et farverikt og svært så underholdende persongalleri. Handligen tar utgangspunkt i..... (stopp!! HOLD AN!!!!)

Ha gode dager.

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..