torsdag 11. mars 2010

Et friskt penneslag er ikke at forakte..



av Adolf Vind Bircheland

Som ivrig læser af Dalernes Tidende finner jeg den nye redaktør, Herr Stormark, meget begavet. Svært få har stått opp for dette så friske pust inn i det etablerte Dalane. Jeg vil med dette uttrykke en viss begeistring overfor Herr Stormarks absolutte og uselviske engasjement. La det være hevet over enhver tvivl at slike avismænd ville ha berget den synkende papiravisskuta. Avisene er blitt alt for snille, og tør ikke lenger utfordre samfunnsinstitusjoner og påpeke rett og urett.

Herr Stormark har utvist "Brumlebassens" kunst, og vekket og skremt folk både her og der. Hva som blir utfallet av den brennhete saken er ikke godt at si. en ting er utvivlsomt, det at "Bygdedyret" virkelig er i sin bedste alder er hevet over alle tvivler.

Hvis man ikke vil begå feil, ja så gjør intet. Herr Stormark velger det motsatte. Han vil gjøre mye, og den som gjør, gjør av og til en feil.

Adolf Vind Bircheland liker den friskhet Herr Stormark representerer. Meget synd at han ikke ville bekrefte mitt web-vennskabs forespørgsel.

Det blir en het vår!

2 kommentarer:

  1. Du Adolf du Adolf! Brumlebassen Stormark fortjener ros for å utfordre samfunnsinstitusjoner og for å "pese" politimesteren. Fornøyelig at obervere fra sidelinjen. Trodde imidlertid at du, som skarp observatør, hadde fått med deg at Stormark skyter spurv med kanoner. Ikke glem at ærverdige DT er en lokalavis med omtrent 100% dekning uansett hva som formidles på forsiden.!!! Hva skal man med alskens avsløringer med fet skrift på forsiden som egentlig bare er et nytt plask i andedammen!!Videre bruker han spalteplass til å forsvare seg og komme med konspirasjonsteori. En dåres forsvarstale sier nå jeg. Nei jeg er fortsatt skeptisk til brumlebassen og dampvivalsen i avishuset på Eie. Tviler også på om han noensinne stiger ned fra sin høye pressehest og bekrefter ditt web-vennskap.

    Tror også det blir en het vår og sommer...

    Elias Kilbekken

    SvarSlett
  2. Adolf Vind Bircheland16. mars 2010 kl. 16:35

    ser på din spissfindige formuleringsevne at De er i slekt med "Selvesten". Derom råder ingen tvivl. Er ikke uenig i at stormark er en sjefsplasker i den kjente andedammen, dog underholdende er det uden sidestykkets sammenlikning.

    DT er jo en eiegod avis, og selv om de nu et kort øyeblikk prøver Keiserens nye klær, havner de nok helt sikkert nedpaa igjen..

    SvarSlett

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..