søndag 24. januar 2010

En hjertelig stor takk, på vegne av mange..


av Adolf Vind Bircheland

Den siste dag kom overraskende på alle. Det siste punktum, før "Minnenes verden", er sterkt for alle som er igjen. Likevel sitter de som er tilbake igjen med en stor følelse av takknemlighet. Jeg vil takke på vegne av de mange tause penner, og takke så inderlig på egne vegne.

Du var et samlingspunkt for mange. Hjertelig til stede, interessert i folk, og dine evner til å få folk til å se det positive i alle livets situasjoner er til efterfølgelse for andre. Dine evner som sosialarbeider og underholder er skattet i manges innerste gjemmer, og de er heldige de som har kunnet si "pappa" til deg.

Du lærte oss å bli glad i naturen, du lærte oss å gå på tur. Søndag kl 10 på Gruset, var utgangspunkt for mang en sjelegod turopplevelse. "Alle skal med" er vel det slagordet som rommer det meste av det du stod for. Du har grunnlagt den efterhvert så kjente Torsdagsklubben, underholdt med Seniordansen, vært julenissen og spredd glede og knyttet vennskap med mange på reiser. I deres hjem var døren alltid åpen, man følte seg alltid velkommen. Tusen takk.

Adolf Vind Bircheland har funnet mye inspirasjon I Tondyldveien, blant annet til den himmelske drikk utviklet over år, nemlig Tondyldvin. Det var du som viste Adolf veien til Beiarlunden. Det var du som viste Adolf den mest elegante sjåførhilsen som noensinne er vist på Rundevollsveien. Begrepet "Mat er gøy" er for alltid satt på ordtakshimmelen,som ditt.

Nu er livsstien til ende gått, takk for alle gode år.

Fred over minnet og minnene.

1 kommentar:

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..