onsdag 28. april 2010

Flyplassen på Ege i vinden..


av Ohlve O. Kjerwald

Rykter i luftfartsmiljøet er tydelig på at en sensasjonell nyhet er i ferd med å slippes i Egersundsområdet. Den kjente Iren Michael O'Leary, sjef for Ryanair, har slektsforsket at han har avstamming direkte fra Egersunds møblerte hjem. O'Learys tippoldemor på farsiden stammer direkte fra Leidland i femte huset på høyre side til venstre hånd. O'Leary er nærmest irsk for Leidland. Han har derfor undersøkt mulighetene for å få etablert flyruter til og fra Egersundsområdet. Hensikten er å få flest mulig edle Egersundere ut i verden, og åpne for kommersiell turisttrafikk inn i Dalane efter "Load and go" prinsippet.

Flyplassen på Ege ser ut til å bli basen lokalt. Innsjekkingsrampe og fasiliteter er i bestilling. Talsperson for naboene på Ege, Sløvi Eigh, sier seg måtelig begeistret for nyheten. Utrygt med så mye nytt, er gjennomgangsmelodien fra det hold.

Dette vil føre Ege og Egerund nærmere Europa og verden. Har du tips i saken bes du kontakte redaksjonen ved runkjøringen. Vi håper å følge opp snarest, men Elmseter i Ryanair Norden holder kortene tett til sitt veltrente bryst.

Ordfører Junior øver på bevingede ord i forbindelse med første avgang fra Ege. Ryanair vil åpne for ekstrarunde over Beiarlunden og Vind Bircheland ifm innflygingen til flyplassen på Ege. Rådmann i Egersund Karl Johnny Olsen ser muligheter til å pynte på en ellers skranten kommuneøkonomi. Det ryktes også at Julebyen vil utvide sesongen fra 1 november.

Enn dettan, hør skjer så møje kjekt atta!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..