torsdag 29. april 2010

Hawaiiburgeren


Adolf Vind Bircheland

Nu registreres det atter at pendelen swinger. Det ene ytterpunkt som inkluderer rå fisk og sjømat og anden asiatiske potensretter viser motsatt vei til en nærmest glemt rett. Selvfølgelig er det den gode Hawaiiburgeren som nu skal få sin gjenintreden i de norske gatekjøkken Cheesen eller mer ungdommelig Tjiz er blitt byttet ut med den saftige, sydlandske og akkurat passe fremmede annanasring.

Ved bespisning af den glade burger drypper nypressede dråper annanassaft ned på smaksløger og kultiverte ganer. Samen med biffkjøtt i riktig blanding, salat og dressing og et akkurat passe forvarmet hamburgerbrød er dette en livrett som er så gjev at det er åpenbar konfirmasjonsmat.

Ungdommen vil få en direkte link til svunnede tiders menneskeføde på særdeles høyt plan, og oddsene for å lykkes i livet blir styrket. Ifølge hemmelige tester gjort på levende mennesker ved NTNU i Trondhjem er det vesentlig godtgjort at mennesker som har hatt Hawaiiburger som endel av kostholdet faktisk er mer intelligente enn de som ikke nyter den exclusivitet.

I Pølsebodmiljøet over det ganske land råder glede og begeistring. Hawaiiburgeren ble tildelt stjerner i Michelinguiden for bodmat. Det er simpelthen bare en ting at gjøre! Løp til Okka Bod å forlang din Hawaiiburger nu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..