onsdag 27. oktober 2010

Finn ditt avslapningssted..


av Adolf Vind Bircheland

Finn ditt eget helt private avslapningssted der du kan hente krefter og finne balanse og indre ro. Gjør stedet så sterkt i ditt indre at du kan oppsøke det selv om du ikke har mulighet til å gå der fysisk. Et slikt sted burde ethvert menneske med ambisjoner om god helse, godt humør og livsglede finne. Derefter bør hver enkelt utvikle sitt sted til et sted som kan oppsøkes i alle livets situasjoner der man kan ha behov for å trø et steg tilbake.

Et slikt sted kan like gjerne være en strand, et høyfjell eller et kafebord langs en travel gate. Hva som passer for deg er det viktige. Dette er videre et bevis på at ulike ting fungerer ulikt på ulike mennesker. Tankemåten er veldig unorsk, her lærer vi i sosialdemokratiets likebehandlende ånd at det som passer for meg skal passe for deg. Der alle behandles likt behandles ingen rettferdig.

Du kan ha flere avslapningssteder, alt er lov. Tren på å projisere deg selv til ditt sted uavhegig av tid og sted. Dagens tips blir derfor å finne et slikt sted, kanskje du allerede har det?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..