torsdag 21. oktober 2010

Mer nærvær, mer glede..


av Adolf Vind Bircheland

Jeg lever med elementene, det burde flere prøve. Jeg leker i snøen, og lar nydelig høstløv drysse over meg. Jeg er bevisst og klar over at alt har en begynnelse, og alt har en slutt. Denne absolutte erkjennelsen gjør at livet blir mer intenst i alle sine former. Man vet at det en gang tar slutt, dette gjør meg ikke på noen måte trist. Fødselen bærer med seg kun en garanti, nemlig død. Fyll tiden imellom med alt du kan tenke deg. Gi plass til gleden, tilgivelsen og overbærenheten.

I disse dager der en hel nasjon måler og veier naboens gull og grønne skoger, der misunnelsen puster liv i gamle glør er det viktigere enn noen gang å se lenger, dypere og grunnleggende. Jeg undres over at Tv-innslag fra fremmede verdener under andre himmelstrøk som viser folk som ikke eier stor mer en et skinnende smil, og to lykkelige øyne ser meget gladere ut enn de fleste nordmenn!!!

Vi reiser gjennom livet på 1 klasse. Ihvertfall rent matrielt sett. Takk og pris for det gode liv vi får leve her til lands. Prøv å leke mer betingelsesløst, dans under stjernene en høstkveld til livets musikk. Lytt til vinden, føl på snø eller regn. Kjenn varme og kulde. Lev lykkelig i alle dine dager.

Med ønske om alt godt til deg som leser disse ord!!

Adolf V.B personlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..