tirsdag 21. desember 2010

Årets TV program..



Hva gjorde sterkest inntrykk i året som gikk? Hva husker vi fra året som snart ebber ut. Her er min opplevelse av 10 utvalgte..

10. plass - ingenting er som forventningene til hvem som får tildelt årets fredspris! Har vi hørt om den utkårede noengang før? Er det Frelsesarmeen? Amnesty? Spenningen nærmest dirrer i rommet når den intelektuelle kapasitet Torbjørn Jagland på sitt Lierengelsk begrunner i det vide og det brede på noe som viser seg å være et forsøk på engelsk. Naboen trodde han hadde et vinnerbidrag til AFV- americas funniest videos! Vi lo til vi gråt... vi djøst geiv de prais to... osv... heheheheheee. Fredsprissendinga får den ærefulle tiende plassen, uten tvil.

9. plass - En leksjon i at tiden går og at verden går fremover dokumenteres heftig med dette program. Alles store nasjonalhelt, som løste ethvert mysteriun på 60 minutter, uansett hvor håpløst det enn så ut til å være.. The winner is Derrick på NRK formiddag.

8. plass - Migrapolis. Det er en verden der ute som skriker efter opplysning. Få exampe, va jø dele i deles famil når dere sitter hæ i stua å se TV. Viktig at dette opplyses om til folk flest. Migrapolisgjengen er uunværlige.

7. plass - 17 maisendinga på NRK. For å opprettholde balansen mellom det fremmede og det ekte norske. Man blir liksom så glad i hele seg når Kongefamilien står i enden av Karl Johans gate å gjør manns jobb med vinking og smiling, uansett vær. Nå forlanger en facebook aksjon at også Ari kommer seg opp på balKONGEN, jeg kunne ikke vært mer enig. Jeg er hverken for eller mot, jeg liker å ha det le.

6. plass - Cupfinalen. David mot Goliat. Synd at de ikke fikk spilt i sine rosa drakter Follo. Det sies at Jan Thomas bare digger Follo, svette mannfolk i rosa tøy er jo noe sånne mannfolk virkelig setter høyt. Applaus.

5. plass - Dag. Atle Antonsen er en mester i humorfaget. At det blir litt meget av og til er bare greit. De fleste er jo overmett på julaften, og situasjonskomikk av slikt omfang kan bare Espen Eckbo gjøre bedre.

4. plass - Storbynatt. Programmet som ble hauset opp til de store høyder og fikk en Bård og en Harald som nok en gang sparket nedover i et anstrengt forsøk på å være morsomme. Den humorist som ikke tør sparke oppover er en...humorist som sliter med egen angst utenfor egen bolig da de er for flaue til å se seg selv i eget speil.

3. plass - Skavlan. Tøft med Svorsk. Vi blir i godt humør av Svorsk. Har du hørt den vitsen med dansken, svorsken og.., nei, det går jo ikke lenger.

2. plass - TV Vest er tilbake igjen. Hurra. Vi som har fulgt lokale TV sendinger siden Okka TV med dekoder og ÆTV i Stavanger osv. , simpelthen elsker denne herlige gjengen i TV Vest. Åsså vinner de 71 grader Nord. En stjerne som må skinne i mange år fremover. Gratulerer.

1. plass - hehehe holdt eg på å sei. Nei ungdommen nu til dags hverken rødmer, stotrer eller går i ring rundt grøten. Her snakker vi rett på sak, og alt er lov å prøve. Bare det blir god TV. Årets nykommer og årets vinner av en bærbar 50 tommer fra LG (Lifes good) er Trekant. Du trenger ikke lure på noe lenger, det er vist i dette program. Og snart kommer serien i samlebox.

1 kommentar:

  1. Du Adållf, Kå henne sæle di den der samlebåxen? Æg spure på samvirkjeladjet på Nibbø, men di hadde inkje høyrt om dæ. Di saen at æg sko ringja Dyrløge Malmei. Æg tru di missforsto. kan du brinja klarhed?
    Pær Podlest.

    SvarSlett

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..