mandag 7. desember 2009

Hva bringer fremtiden?


av Adolf Vind Bircheland

Ingen vei går utenom! Den som lever på lånt tid gjør nettopp det. De siste dagers begivenheter har fremskyndet en ting som ikke kunne forseres.

Kaffegrut var nødvendig, og ekte Moccagrut ble anskaffet på rekordtid. Begjærlig kastet jeg meg over utfordringen om å avdekke hva fremtiden vil bringe. Vi i redaksjonen har bare mer og mer merket den innvendige slitasje det har vært å tilføre illusjonen om Adolf Vind Bircheland liv og leven.

Reisen har vært kjekk og av og til irriterende. Hensikten har alltid vært den beste. Det skal være gøy å ha det løye, og det skal være løye å ha det gøy. Dette mottoet har vært en ledestjerne for oss i redaksjonen. Undertiden har mange bidratt med spådommer om hvem som er Adolf Vind Bircheland? Jeg lurer på det samme somme tider.

Hvem er vi, hvor kommer vi fra, og hvor skal vi? Sentrale spørsmål samtlige. Uansett har meningen vært å ha det både løye og gøy underveis. Redaksjonen har registrert at enkelte Adolfer har kommet og gått i ulike former undertiden. Dette var inkalkulert som en forventet risiko med prosjektet. Det finnes alltid "gratispassasjerer".

Nu driver redaksjonen tiden med å samle tråder. Dette nøstet er snart rullet sammen, men redaksjonen understreker at det ikke er slutten på noe. Kun starten på noe nytt.
Adolf Vind Birchelands verden er en verden som har levd på lånt tid!

I godt selskab, med både Tondyldvin, Tondyldcognac og til helt spesielle anledninger Tondyldthe vil en ny verden bli født....Kanskje?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..