fredag 25. desember 2009

Kåringen er unnagjort, årets gate er:


av Adolf Vind Bircheland

Konkurransen har vært knallhard. Gaten i tet har undertiden skiftet flere ganger. Lenge lå Tondyldveien an til å bli årets gate, så blandet Peder Claussen og Mads NISSENS gate seg inn. Sistnevnte sies har forsøkt å bli favorisert , all den tid julen er en tid for nisser. Men ikke Mads Nissen, he he.

Redaksjonsmedlemmene står samlet bak vurderingen. Olve O. Kjerwald og Walther Weshovda Borje tok dissens på Rundevollsveien. Men efter hektisk bakromsaktivitet ble vinneren utnevnt med flertall. Kun Alvhin Olav Whippenberg var urokkelig. Han hevdet at Nyeveien var den eneste verdige kandidat.

Så nu robes ut et tre ganger tre hurra for vinneren , nemlig "Lyckliga gatan". Redaksjonen er rørt og stolt over det faktum at faktaopplysningene i sangen "lyckliga gatan du finns inte mer" for all tid er motbevist og debatten lagt i ro.

Hvor er din "lyckliga gatan"???

1 kommentar:

  1. Lyckliga gatan er Mosbekkgaten med blomsterbutikken på hjørnet, på det andre hjørnet hadde Sverre sitt forsikringskontor, neste var baker Anders Jørgensen i Mosbekkgaten 2, dernest frisør Henry Pedersen i Børildsbakken, fulgt av smed Tollak Rødland i det blå huset, så kom familien Christensen med sine Pfaff symaskiner i kjelleren hos Hassan og di, rett over gaten bodde søstrene Stian og i nabohuset vår alles humørspreder Thor Hytland !!! MOSBEKKGATEN er Lyckliga Gatan. Der var det trygt og godt å vokse opp, med mange gode minner. LEE.

    SvarSlett

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..