mandag 14. desember 2009

Hva fremtiden bringer vet ingen...


av Adolf Vind Bircheland

Hva fremtiden bringer vet ingen, ei heller Adolf Vind Bircheland. Adolf har spådd i Moccagrut til den store gullmedalje i en uke. Det er drevet med "sporten" spåing i grut nærmest døgnet rundt. Jeg har "Blinket med lysan" for om mulig å prøve å forstå! Da nyheten om at Adolf var på vei til noe nyttårsaften, og ikke ville underholde oss på samme måte som det siste halvår kom mange og klare tilbakemeldinger som traff penneførerens hjerte. "La Adolf leve", "Ikke forlat oss Adolf" Den eiegode drosjeeier på Varhaug tilbakemeldte HØYT og TYDELIG osv osv osv..

Beslutningen er tatt i bestyrelsen efter lange, underholdende og grensesprengende møter. Hvem som fører Adolfs tanker i pennen er efterhvert kjent for mange. Det er helt greit det. Hvis denne nysgjerrigheten var eneste grunn til at de lot seg tekke av Adolf Vind Bircheland så var det vel det. Men det hersker ingen tvil om at Adolf Vind Bircheland har meget mer at bestille.

Husk derfor i fortsettelsen at Adolf Vind Birchelands verden er en illusjon. Illusjonen blir blandet sammen med virkelighet og forrektige hendelser. Miksen der man aldri helt aner hvor skjæringspunktet går skaper liv og nerve. Dette er noe av oppskriften som skal gi energi til fornyet liv. La tankene og eventyret få spillerom, la oss sammen kose oss over alle disse tingene i livet som er gode og gratis. La fantasien leve....

Adolf Vind Bircheland har lovet meg at han ikke skal benytte invitasjonen fra Obama om å bli fraktet i Air Force One fra Sola til tondyldlundene i Michigan på selveste nyttårsaften. Flyvemaskinen er avbestilt.

Hva som nå hender er umulig å forutsi. Adolf Vind Bircheland er i kjempe tralalala tralalala KANONFORM...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..