onsdag 23. september 2009

Hurra, det er "Kjærlighetsuke"....


av Adolf Vind Bircheland
Vi lever i hjertevarme tider. Tenk at det i en stor liten bygd sør i kjære Rogaland arrangeres et ukelangt intensivkurs i hjertevarme, vennlighet, samtale og musikk. Dette er just hva vi behøver som mannen sa til kjerringa.
Idag er det den store "klemmedagen"!! Tenk det! En dag man kan vandre rundt å klemme alt fra "gamle flammer" til trær. Jeg fikk så lyst til å gi det treet en klem! Ikke vær flau, det er absolutt lov. Det blir til og med nikket anerkjennende til en sådan handling. Jeg overnattet selv for noen kjærlighetsuker siden i oppsatt telt i nærheten av Rosland med... Hold an! Dette blir for privat!
Min oppfordring blir å komme seg til Sokndal så raskt som overhodet mulig. Her er ingen kjærlighetstid å miste.
Fra programmet som gjenstår nevnes "kjærlighetsbingo", bare ikke bli for visuell i tanken omkring dette. Du kan imorgen risikere å bli bedt på middag av noen tilfeldig forbipasserende! Fredagen starter med "kjærlig hilsen", noe som for enkelte betyr et morgennummer i "kjærlighetsbingoen"!!!
Fra det "lune hjørnet" arrangeres på fredagskvelden en "kjærlighetsquiz, eller på stavangersk "kem e samen med kem"?
Dette blir fort litt "meget" kanskje! La meg berolige med at tema for "kjærlighetsuken er "Rød dag". Alle som har levd en stund vet hva røde dager betyr! Så seniordans med innlagt tirsdagskos som ble arrangert igår kan vel nærmest anmeldes for villedende reklame!
Men la mottoet "kjærlighet hele året" stå ukommentert. Du må bara tia!!!.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..