mandag 21. september 2009

Snart Nordsjøritt igjen!

av Adolf Vind Bircheland

Som en av hundrevis av egersundere som jevnlig spaserer den vakre strekning rundt Eie og betrakter den så til de grader vakre "hestedrikken" ved Slettebøvannets vestre bredd er en gladnyhet herved iferd med å slippes ut af sekken.

Hestedrikker har i alt for lang tid havnet et usentralt sted i "Minnenes verden". Den tid er nu forbi! Sentralt plasserte mennesker i kommunens irrganger har utvist besluttsomhet som mangler sidestykke. En mobil "hestedrikke" er innkjøpt til en beskjeden sum. Anretningen er tenkt benyttet i forbindelse med neste års Nordsjøritt.

"Hestedrikken" vil da bli fyllt med isbiter fra Fonns Bryggeri. Anretningen vil bli benyttet til nedkjøling av sportsdrikke. Det planlegges et salgsfremstøt av nytt produkt med arbeidstittel "Matjesmakrell". Sæsongen til nu har vært så tilfredsstillende at et betydelig kvantum påregnes utdelt deltagere som tilskuere i neste års hjulpedalering over Jærens luftige spisskammers.

Det er enda tidlig i planleggingsfasen, det eneste som er sikkert er at "hestedrikken" blir plassert ved Eigerøyveien 33 der deltagerne kan få seg en styrkedrikk før bakkene ut mot Hellvik.

Serveringspersonalet på denne "pit stop" vil være gruppelederne til partiene i kommunestyret.

Flere overraskelser er varslet!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..