mandag 24. august 2009

Årets skribent i Dalane ??




av Adolf Vind Bircheland


Denne mannen er en slags Aftenbladets Eivind Endresen og Johan Aakre. Han er høyt og lavt og byr på seg selv mer enn de fleste.


jeg har hatt glæden av å følge den ukronede skribent gjennom en årrekke. Det skribenten er blitt mest kjent for er lørdagsstykket i Stavanger Aftenblad som blir benevnet som "Provinsen", dette hentyder at skribenten betrakter hendelser ut ifra nettopp provinsen. Nok om det.


Klippenberg er etterhvert blitt en mester som ordsmed. Han binder det nære og kjente sammen med det litt mer visjonære. Han utfordrer ofte leseren til å spinne videre mellom linjene. Dette har juryen lagt spesielt stor vekt på.


Videre skal Klippenberg ha honnør for deltagelse i humor og musikklivet i Sør Norge, helt opp til Høylandet har han spredd latter og begeistring. Ifølge Snåsamannen har Klippenberg fått tildelt fordeler i kommunen i Trøndelag. Klippenber stiller derfor sterkt i konkuransen om å bli årets skribent i Dalane.
Det sies at utnevnelsen vil finne sted i desember måned. Kan det ha sammenheng med "Nisser og Bjerga"? Jeg skal personlig møte på forestillingen den, ja la meg nu se...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..