søndag 9. august 2009

Etikettkonkurranse utlyses!


av Adolf Vind Bircheland

Det er innkommet en rekke henvendelser der det utvises en voldsom kjøpelyst til den gudebenådede og særdeles oppkvikkende Tondyldvinen.
Det er umåtelig prisverdig og nærmest rørende å oppleve den enorme kjærlighet det utvises til dette omholdte produkt.

Det er imidlertid flere uavklarte spørsmål som må gjennomgås før sluttproduktet kan selges på det åpne markedet. Det er en liflig tanke at etiketten særpreges på en måte som oppfordrer til allsang. Det har i den siste tid på meget oppegående nettsteder foregått en debatt om allsang som fenomen. Noen liker allsangens fellesskapsskapende kraft. Andre vil igjen distansere seg til fenomenet allsang da de trolig anser seg så betydningsfulle at de ikke kan opptre sammen med andre. Muligens er det også en iboende beskjedenhet og flauhet på egne vegne som også griper om seg i antipatien mot å synge med andre? Jeg må vel si at Tondyldvinetiketten bør fremme lysten til allsang da dette behager meg i særdeleshed.

Etiketten som er avbildet inneholder tallet 7. dette er kanskje det viktigste seilingsmerket i utarbeidelsen av etiketten. Tondyldvin kan og bør nytes i moderate mengder inntil 7 dager i
uken. Farvevalget bør overlates fritt til utfoldelse hos den enkelte kunstner.

Ved siste prosentmåling viste måleutstyret at alkoholnivået i Tondyldvinen er 14,7 prosent. Dette beviser Tondyldvinens særdeles fortreffelighet. Som min gode venn Owe Salvesen skriver på sin facebookside driver også han med vinproduksjon. Det er tydelig at det er et betydelig gråmarked paralellt på forretningsdriften i Lerviksgården. Salvesen har døpt sitt produkt til "Kjeld Buggesvin", uvisst hvilke motiver det der underbygges med. Kan muligens ha direkte knytninger til den kjente Bugge slekten fra Larviksområdet? Jeg antar den eminente Owe Salvesen parerer min undring på strak arm ved lesning.

Dog utlyses herved en etikettkonkurranse til å smykke Tondyldvinflasken 2009. Vinneren vil få 10 flasker Tondyldvin, en gratis overnatting i telt i Beiarlunden. Guidet tur gjennom Tondyldveien. Videre vil vinneren få en gratis kaffegrutspåingsseanse samt en gratis drømmetydning. Her er fristelsene mange, og forslag bes sent på mail til Adolf Vind Bircheland at gmail.com innen 13 oktober 2009.

2 kommentarer:

  1. Skal se hva man kan få til :)

    SvarSlett
  2. kå med s spoinna rundt begrepet Rogalandstondyldvin frå jernbaneveien?

    SvarSlett

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..