tirsdag 4. august 2009

Reisetelefon fra Per Pollestad (Podlesten)..


av Adolf Vind Bircheland

Jeg fikk overført en meget alterert og hissig Per Pollestad (Podlesten) på en dårlig noteringsoverføring fra Kroatia. Per Pollestads leide bobil hadde tatt fyr, en eksplosjonsartet brann som startet ved kjøkkenbenken. Bobilen var overtent i løpet av sekunder. Ifølge Podlesten var det med et "nauasgræg" han kom fra det med livet i behold.

Podlesten vil med dette ta et endelig oppgjør med campingturisme. Podlesten fortalte at han hadde levd et utsvevende og intenst campingliv. Dette hadde endt i nærmest forferdelse. Podlesten hadde sammen med noen Kroatiske fruentimmere bedrevet et utagerende festliv på alminnelige ukedager på campingplassen i Hrvatska, som Politiet på stedet omtalte landet som.

Ifølge Podlesten mener han at sabotasje var årsaken til brannen. Like i nærheten hadde et følge bestående av en 8 - 10 campingvogner med romanifolk tatt tilhold. De danset til langt på natt og spilte sin sigøynermusikk for åpen scene, og da Podlesten i bedugget tilstand ble vekket fra dyp søvn, og bestemte seg for å ta et oppgjør med dette så reiseglade folk , da skjedde det ulykksalige.

Podlesten ble arrestert i et masseslagsmål der tre jærbuer og tretten sigøynere var involvert. Podlesten kausjonerte for samtlige jærbuer, og trodde at saken var avgjort.

Podlesten sa han skulle ta igjen på de "hellsikkøns sigoynarane"!! Deretter hørte jeg noen som pratet på kaudervelsk og så blev samtalen brutt. Jeg er nu meget bekymret for min gode venn Podlesten. Han er nemlig ikke alltid like lett å kontrollere i alkoholpåvirket tilstand.



1 kommentar:

  1. Jeg kan berolige alle! Podlesten er sluppet løs fra det Kroatiske politis varetekt. Han blir satt på neste fly til gamlelandet.

    En lettelse, tross alt, å å denne stort sett godslige jærkamerat tilbake fra "Bubilfærie"

    SvarSlett

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..