mandag 3. august 2009

Ny Pølsebod til åpning av Julabyen


av Adolf Vind Bircheland

Jeg kan nu lansere en nyhed som til nu har vært ukjent for alle foruten en engere kreds. I en av distriktets skjenkesteder blev det i helgen i all hemmelighet signert en avtale av aller største betydning!

Egersund by skal få en helt ny pølsebod som skal åpnes til julebyen 2009 i desember. Det er kommet meg til kunnskap om at søknadspapirer er sendt og behandlet i kommunen i all hemmelighet. Det skal jo trods alt være en overraskelse. Jeg avslører nyheden til blogens lesere slig at den nødvendige ekslusivitet fremholdes. Pølseboden skal plasseres der musikkpaviljongen idag står. Denne skal rives.

Et nytt produkt har i lengre tid blitt finpusset ved Norturas anlegg på Tengsareid, nemlig "Egersundssnabben" eller "okka pølsa". I forbindelse med lanseringen av pølsa er nevnt slagord som "okka pølsa e dokka pølsa".

Videre har det sivet ut opplysninger om at lokale kjendiser vil være blant de som vil betjene pølseboden under julebyenarrangementet. Trolig vil komponist og morromann Øystein Ellingsen være et av trekkplastrene i pølsekiosken! Den mer tilbaketrukne skikkelsen Gunnar Hytland er også nevnt som en av favorittene til dette så omholdte verv.

(Bilde av skøyeren Øystein Ellingsen). Med et så friskt utgangspunkt kan vi alle glede oss til årets utgave av Julebyen. Har forsøkt å få verifisert opplysningene hos generalene Aakre og Seglem uten å nå helt til mål.. fortsettelse følger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..