søndag 30. august 2009

Nyheter fra kaffegruten!!!

av Adolf Vind Bircheland

Etter at det første sjokket har avtatt, og den kollektive fortvilelse tatt over er det på høy tid at Adolf Vind Bircheland meddeler observasjoner gjort i krystallklar kaffegrut.

Selvfølgelig er det trist at den kjære byutvikler Johan Aakre ikke ønsker å fortsette sitt enestående virke gjennom de tre siste år. Det finnes tydeligvis ikke grenser for hva dette rivjernet av en mann får til. Takk for det. Det vil i løpet av kort tid bli sluppet nyheter av allmenn interesse. Jeg har på mange måter en finger med i spillet all den tid jeg har gjenoppfrisket begrepet "blink med lysan" i den lokale bevissthet. Johan Aakre var i sin tid en av de aller fremste lysblinkere i byen, derfra har han høstet enorm popularitet.

Historien stopper ikke her, langt ifra. I forbindelse med det forestående kongebesøk vil nyheten slippes. Mette Marit har som fyret på bildet sitt opphav på sørlandet. det sies at Johan Aakre ligger i forhandlinger med kommunene i Listerregionen om å bemanne fyret i Norges sørligste kommune. Midler fra distriktenes utviklingsfond er lovet, det tales om et 7 sifret beløp. Det å slippe denne nyheten i forbindelse med de kongeliges besøk i Okka By vil gi en kickstart på Aakres nye prosjekt. 

Aakre skal bemanne fyret i rundkjøringen på Vigeland der han etter mørkets frembrudd skal "blinke med lysan" til de forbikjørende. På sikt vil det bli salg av andeler i sjokoladefabrikken, og efterhvert som produksjonen tiltar vil det bli utdelt smaksprøver ved fyret. Kystforeningen sier seg ellevilt begeistret over det nye tilbudet som er på gang. Oppstart forventes ca 1 februar 2010, og den offisielle åpning med snorklipping og høye smørbrød vil selvfølgelig bli utført av en nyklippet Gonnar Hytland. Hytland er blitt enormt populær etter at salget av jakkemerker (vist på klippenberg.no) har tatt av i rakettfart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..