lørdag 1. august 2009

Fra turen "rundt Nesvåg"..


av Adolf Vind Bircheland

Nu er vi kommet til årets 213ende dag. Det vil si at vi kan nyde tiden og dagene som kommer i måneden August. Alt blir forsterket når kveldene er blitt mørkere og solen er på vei imot vintermodus.

Intet er som en "indian summer" dag med lav og hetende sol. Vi liksom tyner det siste ut av sommeren.

Få ting kan måle seg med en tur "rundt Nesvåg" som vi egersundere elsker å kalle denne så omholdte tur. Ved Lichtenbergs garasje står den avbildede bil til minne om de som engang hadde sitt kunstnervirke her. Det er ikke til å misforstå at inspirasjon er å finne i hver tue på dette så vakre sted.

Åhh så mange gode minner som strømmer gjennom kroppen, og velsigner oss som er visuelle i all vårt virke. Turen rundt Nesvåg bør absolutt inkludere en tur gjennom "gado" på det berømte og enestående sted som kan smykke seg med "Cittaslow"-stempel. Janteloven er også forsøkt begravd på dette sted, men til tross for kjærlighetsuker har det vist seg vanskelig å holde janteloven i kristnet jord!

Så la meg si det enkelt og så til de grader velment for hver enkelt som leser disse ord...-"den som vil forbedre verden, kan med hell, starte i dens sentrum, og begynne med seg selv"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Adolf Vind Birchelands verden..

Adolf Vind Birchelands verden..
den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorlig, har faktisk fattet begge deler lige dårlig..